İSTANBUL / PENDİK - Şehit Yalçın Aran Ortaokulu

02163920292
Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi Seyyah Sokak No9 Esenyalı/ Pendik/İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak, vatanını seven,kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen,çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek...
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuz Şehit Ömer Öner İlkokulu - Ömer Öztop İmam Hatip Lisesi ile aynı konumda ve aynı bahçededir. Gülizar Zeki Obtan Anadolu Lisesi trafik ışıkları karşısı ara sokağından 50 metre içeridedir. Aracı ile gelecekler için ESENYALI semtinde E-5 ÜSTÜ PENDORYA AVM- METRO AVM nin 500 metre üstündedir. İETT ile gelecekler KM11, 133AK, 133KT, ( 133-17B 300 metre mesafe) otobüsleri, Esenyalı dolmuşları okulumuz yakınından geçmektedir.
Okul servisi var
Esenyalı/PENDİK